Vegan tosti bij Happy Tosti ‘Week Zonder Vlees’ (+winactie!)

Het jaarlijkse evenement de Nationale Week Zonder Vlees komt er weer aan. Van 11 t/m 17 maart wordt er van alles georganiseerd om minder vlees eten te stimuleren, een goed initiatief. Ook leuk om te zien hoeveel restaurants hieraan meedoen. Onderaan de post vind je een linkje naar alle restaurants die meedoen en naar de website van de organisatie.
Als je deze week geen vlees eet bespaar je maar liefst 130 liter water, 76 km autorijden en 770 gram vlees!

En het wordt nog leuker. Ik mocht namelijk voor Happy Tosti in Leiden een vegan tosti bedenken! Toen ze mij daarvoor vroegen was ik natuurlijk meteen enthousiast. Mijn tosti zal alleen in Leiden op de menukaart staan maar tijdens de hele week zullen er in alle Happy Tosti locaties veel vega(n) opties zijn, dus probeer het eens uit. Of natuurlijk bij één van de andere restaurants.

Vegan tosti!

Het is een tosti zonder kaas geworden want ze hebben helaas nog geen vegan kaasjes. Klinkt misschien gek, want wat is een tosti zonder kaas?! Maar geloof mij, het is hartstikke lekker 🙂 Dus geen cheesy tosti maar een keertje wat anders. De tosti bestaat uit een lekkere laag hummus, rucola, zongedroogde tomaatjes, vegan kip (Quorn) en een beetje mosterd. Ben je benieuwd geworden? Lees dan nog een stukje verder voor de winactie!

De winactie

Het wordt namelijk nóg leuker. Aan het eind van de Week Zonder Vlees (zondag 17 maart) mag ik deze feestelijk afsluiten met een paar van jullie. We gaan dan in Happy Tosti Leiden mijn vegan tosti proeven inclusief een drankje. Dat wordt een leuke middag.

Kom jij dus uit Leiden en heb je de 17e tijd, of vind je het leuk om zondag 17 maart tijdens een dagje Leiden met mij en een paar anderen te lunchen bij Happy Tosti? Let me know! Ik geef meerdere lunches weg dus vertel het vooral aan wat vrienden want misschien winnen jullie wel samen 🙂

Je kunt meedoen door mij te volgen op één van mijn socials (Instagram, Twitter of Facebook) en een reactie achter te laten. Heb je nou geen social media dan kan je natuurlijk ook onder deze post reageren.

tosti happy chicken_tosti_1.13.1_WM

Wie weet tot 17 maart!

De week zonder vlees--> vegan tosti 'Happy Chicken' +winactie

Ik vond het ontzettend leuk om met Happy Tosti en Quorn samen te werken. Een projectje die helemaal bij mij past.

Op deze website vind je alle andere restaurants die meedoen: https://devegetarischerestaurantweek.nl/
En hier nog wat extra info over de organisatie: https://weekzondervlees.nl/
Vega producten Quorn: https://www.quorn.nl/

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s